Llandrich-Feixas

Així ho veiem

De sempre he cregut que Madrid “ciutadeja” més que Barcelona. Reconec que he fet el badoc tot passejant per la Castellana i que va impressionar-me la majestuositat de les seves edificacions.

Veient cremar el “Windsor” m’ha sorprès la fragilitat i facilitat en que se n’ha anat en orris un edifici de 100 metres d’alçada. Hom pensa que fa falta quelcom més que un mixto o una guspira per encendre un grata-cels .Per sort no hi havia ningú.....quasi ningú. Explicacions sobre això......ZERO.

També he pensat en tota la documentació, documents originals molt importants, que la consultora que tenia llogades 20 plantes d’aquest edifici ha perdut i en els més de 5.000 casos judicials als quals no s’hi podran aportar originals. Aquest incendi haurà fet molt mal........ quasi per tothom.

L’Administració catalana, entenguis Govern, té un forat. Es tracta d’un esvoranc situat al ja famós barri del Carmel, altrament dita zona ZERO, produït per una falla del sòl que, en moure’s, va fer baixar tot un edifici i en va malmetre molts d’altres.

Tothom està cercant culpables i, de moment, no se’n troben. Lo del túnel estava tot molt ben estudiat i es pensa que al final es resoldrà que es tracta d’un fenomen natural, inevitable, sense que hi tingués res a veure el fet de que s’hi fes un túnel. També pren força l’ hipòtesis que diu que hores abans del ensorrament es va veure a un obrer que amb un punxó anava gratant el terra. Vés que no toqués la falla i provoqués l’accident.

Recordeu que fins el 7 de Maig teniu temps de regularitzar al treballadors immigrants i que després d’aquesta data es tindrà tolerància ZERO per les empreses que encara tinguin treballadors il•legals. Ho ha dit el Ministre.

Tots aquests xicots que puguin aconseguir tots els papers necessaris, no és senzill, veuran fet realitat el seu somni; treballar “ con papeles “.

Tot va bé !

llandrich & feixas