Llandrich-Feixas

Així ho veiem

Per endavant, manifesto que de moltes matèries soc un ignorant, però en qüestions de política soc, sense dubtes, un analfabet. No hi entenc ni "papa".

Ja era sabut que el vestit de l'Estatut que van començar a confeccionar a Can Tinell, a Madrid veurien que ens anava gran i que s'hauria d'escurçar de baixos, d'amplada i fins i tot cenyir el coll. Sobretot el coll ben cenyit.

Tothom està d'acord amb l'Estatut ?. Noooo !. Dos partits radicalment oposats no hi estan d'acord i es possible que tots dos diguin que no el volen. Vet aquí el consens !. Com s'ha d'entendre això?.

A Salamanca ens han dedicat un carrer, la "calle del Expolio", Els expoliadors som els catalans, que volem el que ens van prendre. Hem de tenir però la consciència tranquil·la, per que els salmantins ja saben que " quien roba a un ladrón, cien años de perdón".

Perdoneu si us parlo de política quan aquest article hauria de parlar d'economia i empresa, Però encara que no us ho sembli, tot està relacionat; Estatut = Finançament ; Competències = rebaixes ; Salamanca = boicot.

Acabo donant-vos, com faig darrerament, dos consells. Cal que tanqueu a casa els pollastres, no sigui que es refredin i agafin una grip d'aquelles tant fortes que us podrien infectar.

També cal que feu un racó d'euros per que ja tenim aquí la campanya de Renda de 2005 i Hisenda voldrà passar comptes. Us quedareu amb l'emoció que dóna esberlar la guardiola.

Fins aviat.

llandrich & feixas