Llandrich-Feixas

Així ho veiem

Començo amb una reflexió que m'intriga d'allò més. Què Saben els francesos i els holandesos de la Constitució Europea que no ens hagin dit a nosaltres ?. Segons sembla, no el s'hi acaba de fer el pes i que no, no signen. Això, com s'ha d'arreglar ara ?. Com que també és possible que únicament hàgim acabat votant que sí els espanyols i prou, nosaltres tindrem dues constitucions ?.

Els que sí que el s'hi arreglen algunes coses, son als funcionaris catalans, principalment als homes, que tindran una paga extra de 4 setmanes en forma de permís retribuït. Ull ! però, que hi ha ganxo. Cal que el s'hi neixi un fill. Aquesta bona nova, diuen els que l'han fabricada, que ja han fet números i que pot afectar a uns 230.000 funcionaris. I faig la 2ª reflexió; quants funcionaris tenim a Catalunya ?. I encara vull fer la 3ª reflexió; arribarà un dia que l'Administració Pública hagi d'abonar una paga de beneficis ?.

Quan llegireu aquestes ratlles, molts de vosaltres estareu a punt de fer les vacances, si no les esteu fent ja. Permeteu-me que si encara no sabeu on anireu, us doni un consell econòmic, de franc. Aneu de vacances a la Xina i aprofiteu per comprar productes tèxtils, que els venen bé de preu. Al cap i a la fí, aquí a Catalunya aquest sector ja ha rebentat i ja no hi queden ni màquines de cosir.

Per acabar, vull amonestar i renyar al crac de futbol Eto'o, per les seves expressions quan va celebrar l'obtenció del títol de Lliga. "Madrid, ca..., saluda al campió." Algú l'hi ha d'explicar a aquest xicot que el que va fer era políticament incorrecte i, per tant, molt mal fet. Per la part no política......Gràcies Eto'o.

llandrich & feixas