Llandrich-Feixas

Així ho veiem

Aquest serà un molt bon any per que entre d'altres coses, per fi ens diran el que som. Som una Nacionalitat dins la Nació Espanyola ?. Som una Identitat Nacional ?. El que ja és segur que no som és una Nació. Vet aquí ! Aquest tema i el dels calés son els principals esculls del que serà el nostre Estatut, fet a mida per nosaltres pels modistes espanyols.

Quan l'Ibarra, que és de la corda socialista, governants a Espanya i a Ca Nostra, va saber el que preteníem fer amb el finançament, li va agafar un infart i un cop més va ser destinatari de la solidaritat i va fer córrer les despeses mèdiques del seu tractament a una altra Comunitat. Quin home !. Es posarà bo, per que ja li han dit que de cap manera permetran que pari la " Repartidora catalana"

El Tribunal Constitucional ha dit que no era constitucional i s'ha carregat un Reial Decret Llei pel qual les plus-vàlues generades en la venda de qualsevol bé de certa antiguitat , resultaven exemptes de tributar a la Renda. Hisenda podria ara revisar tots aquests milions d'operacions que s'han fet al llarg de molts anys i fer-les passar per caixa. No ho faran per que això suposaria una gran inseguretat jurídica, que és la que ens faltava. Ja teníem l'inseguretat ciutadana, la política i ens mancava la jurídica.

Un altre Estament Europeu ha dit que també la Llei d'IVA espanyola anava passada de rosca al fer entrar a prorrata certes subvencions, provocant, per tant, que les empreses no es poguessin deduir el 100 % de l'IVA suportat .

Tants polítics com hi ha per fer lleis, no en poden una que no sigui la Llei de l'embut ?.

Resulta que avui, quan escric aquestes línies, és el Dia Mundial del SIDA i em ve al cap el que pot ser una bona notícia. Si feu cas a l'església i no feu servir preservatius és possible que agafeu aquesta malaltia, però també és possible que tingueu un fill. Si agafeu la malaltia, tocarà resar, però si teniu un fill, el pare tindrà un nou permís de maternitat de 7 dies. Qui pagarà ?.

Acabo fent una crida a les vídues que van treballar uns anys abans de 1967 i que no cobren cap altre pensió a part de la de viduïtat. Podeu tenir dret a cobrar una pensió del S.O.V.I. ( Seguro Obrero de Vejez y Invalidez ) ja que des de Setembre passat aquestes pensions son compatibles. No us enfitaran de cèntims, però " algo és algo". Feu s'ho mirar.

Bon any nou.

llandrich & feixas